Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Concubina lui Vasile Lavric: „Fosta soacră a lui Vasile m-a amenințat că aruncă acid peste mine”

aurica bodnarescuFosta soacră a lui Vasile m-a  amenințat că aruncă acid peste mine că nimeni nu îi poate face nimic”. Este declaraţia concubinei lui Vasile Lavric, Aurica Bodnărescu. Ea susține că amenințările   din partea fostei soacre a bărbatului său, Corneli Iordache, continuă și după ce aceasta a fost arestat. Mai mult, pe adresa  Auricăi și a lui Andrei  Vasile  Lavric, acesta din urmă în vârstă de 17 ani, a fost făcută o plângere din partea Corneliei Iordache referitoare la un incident. În sesizare, fosta soacră a lui Vasile Lavric îl acuză pe Andrei  că ar  fi dat cu bicicleta peste  Narcis Valentin, fiul Ramonei, cei doi fiind frați vitregi după tată, ambii nepoți ai Corneliei.

Aurica Bodnărescu spune că a fost chemată deja la poliție, dar nu a putut ajunge din cauză că a mers la un termen care a fost  judecat la Tribunalul Suceava, zilele trecute.

Femeia susţine că nu înțelege de ce procurorii nu îi iau la întrebări și pe fosta soacră și pe fiicele acesteia care sunt în viață și doar pe bărbatul ei.

Nici nu știu ce să fac. Strigă după baiatul Nicoletei de care am grijă „criminal mic”. O să plătesc slujbe pe capul lor că nu mai pot. Anunț cele două fete ale lui Vasile care sunt  în străinătate că tatăl lor a intrat în greva foamei.  Nici nu știu cum să le spun pentru că este dureros.  Băiatul nu are bicicletă, ci un motoscuter și are și permis, dar îi evită.  Am grijă de trei copii cu drag așa cum am avut împreună cu Vasile. El nu tăia o găină. Eu o tăiam, nici porc nu tăia, când vedea sânge pleca. Ele râd acum de noi.  Cornelia Iordache stă și râde de noi. De ce să sufere și băiatul Nicoletei, Andrei și cel mic , de 4-5 ani, al meu și al lui Vasile”, a mai adăugat concubina lui Vasile Lavric.

Lăsați un comentariu

*