Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Imagini şocante! Copil înecat în Ştrandul Municipal Vaslui

copil inecat vaslui (2)Un copil, în vârstă de 14 ani, din Vaslui a sfârşit înecat în Ştrandul Municipal Vaslui, duminică seară. Dănuţ Creţu a mers cu câţiva prieteni la scăldat la ştrandul administrat de Primăria Vaslui, dar după câteva ore de bălăceală în apă, la un moment dat a dispărut în bazinul mare, zonă în care apa depăşeşte cinci metri.

like-facebookPrietenii băiatului au sunat la 112, iar pompierii vasluieni au început căutările sub privirile speriate a sute de oameni care s-au adunat pe marginea bazinului. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, trupul neînsufleţit al copilului a fost găsit după aproximativ 15 minute de căutări. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI ŞOCANTE!

De asemenea, poliţiştii de Investigaţii Criminale Vaslui au deschis, la rândul lor, o anchetă în acest caz pentru a stabili condiţiile în care s-a înecat copilul de 14 ani.  Culmea este că ştrandul are şi salvamar angajat de Primărie, dar acesta nu a sărit să îl salveze pe băiat. Martorii spuneau că ar fi fost în stare de ebrietate.
Dănuţ Creţu abia intrase la liceu. El ar fi urmat cursurile Colegiului Anghel Rugină din Vaslui.

Lăsați un comentariu

*