Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

(Update)Percheziţii de amploare la Suceava la domiciliile unor suspecţi de furturi, tâlhării şi contrabandă

perchezitii-300x225Peste 100 de poliţişti participă, joi dimineaţă,la acţiuni de amploare organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava pentru identificarea mai multor persoane bănuite de furturi, tâlhării, deţinere de arme de foc şi contrabandă cu produse accizabile.

Sunt efectuate 12 percheziţii domiciliare şi descinderi poliţieneşti.

Acţiunile sunt desfăşurate cu preponderenţă în localităţile din zona DN 17 pe ruta Suceava – Vatra Dornei, urmând a se obţine material probator în peste 50 de furturi, 5 talhării, fapte de contrabandă şi fapte la regimul armelor şi muniţiilor.

Sunt vizate mai multe grupuri infracţionale, între care şi unul din comuna Şcheia, format din patru minori suspecţi de furturi. Trei dintre aceştia au fost identificaţi în urmă cu câteva zile, iar al patrulea a fost identificat joi, el având 14 ani şi fiind liderul grupului.

Suspecții se ocupau cu furtul din locuințe, din societăți comerciale, dar și de pe stradă. Cei vizați ar fi comis 50 de furturi, cinci tâlhării, fapte de contrabandă, dar și fapte care privesc regimul armelor și munițiilor. În timpul perchezițiilor, oamenii legii au găsit într-o locuință din Drăgușeni o armă și 24 de cartușe.

Lăsați un comentariu

*