Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Soţul „Elodiei de Neamţ”, condamnat la 20 ani de închisoare

elodia_de_neamt_76856200Soţul „Elodiei de Neamţ”, Narcis Costel Ţuţuianu, a fost condamnat, miercuri, de judecători la 20 de ani de închisoare pentru uciderea soției cu care se afla în divorț. Sentința este definitivă și executorie. Cazul seamănă izbitor cu cel al Elodiei Ghinescu.

Decizia vine dupa o ancheta extrem de dificila, in cursul careia, la fel ca in dosarul Elodiei Ghinescu, barbatul n-a recunoscut nici o clipa ca este vinovat, iar cadavrul n-a fost gasit.

Ramona era ospatarita si a disparut in ianuarie 2012. Atunci, seful sau si o colega au dus-o cu masina pana la 200 de metri de casa, cand a fost vazuta ultima oara. De la inceput, suspectul principal a fost Narcis Tutuianu, barbatul de care tocmai divortase si cu care se judeca pentru casa.

La fel ca in cazul Elodiei Ghinescu, barbatul a fost acuzat de omor calificat, desi cadavrul femeii nu a fost gasit. L-a incriminat insa faptul ca a folosit telefonul mobil al fostei sotii, i-a amanetat bratara de aur pe care tanara nu o dadea niciodata jos si a incercat sa dea mita unui politist pentru a-i modifica rezultatul testului poligraf pe care-l picase. In plus, anchetatorii au gasit in masina lui urme de sange ale femeii, folosind aceeasi tehnologie ca in cazul Elodiei Ghinescu.

Ramona era mama unui copil de sase ani. Anchetatorii au cautat-o indelung, inclusiv cu scafandri, in apele lacului Izvorul Muntelui, dupa ce au presupus ca suspectul i-a aruncat cadavrul in lac.

Lăsați un comentariu

*