Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Un ieșean a murit înecat la Costinești

mort in mareDoi turişti, unul din Bucureşti şi celălalt din Iaşi, s-au înecat, miercuri, la Costineşti şi Olimp, echipajele medicale intervenind pentru resuscitarea victimelor, însă fără rezultat, scrie Mediafax.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, miercuri, în jurul orei 16.00, oamenii legii din Neptun au fost sesizaţi că un bărbat a fost găsit inconştient pe plaja din staţiunea Olimp, în zona terasei ”Delfinul”.

Bărbatul a fost resuscitat de un echipaj de la Ambulanţă, însă fără rezultat. Ulterior, acesta a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 40 de ani, din Bucureşti. Trei ore mai târziu, un alt turist s-a înecat la Costineşti.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, din Iaşi, intrase în mare împreună cu fiul său, într-o zonă în care nu exista punct de salvamar. Când a ieşit din mare, adolescentul nu şi-a mai văzut tatăl, trupul acestuia fiind adus la mal de un alt turist.

Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului şi a încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă fără succes. Trupurile celor doi bărbaţi au fost transportate la Morga Spitalului Mangalia pentru necropsie.

 

Lăsați un comentariu

*