Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Şomerii din Vaslui, aşteptaţi la Bursa Locurilor de Muncă

Persoanele fără un loc de muncă din judeţul Vaslui sunt aşteptate la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Şomerii din municipiul reşedinţă de judeţ sunt aşteptaţi la Centrul Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională, cei din Bârlad la Cantina de Ajutor Social, iar locuitorii din Huşi aflaţi în căutarea unui loc de muncă îşi pot încerca norocul la bursa de la Casa Armatei.
Evenimentul va avea loc pe 19 aprilie şi este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui.

„Obiectivul principal ala cestui eveniment îl constituie prin întâlnirea directă a cererii cu oferta locurilor de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru în cel mai scurt timp între acestea“, a declarat Adrian Cârlan, directorul AJOFM Vaslui. 

În plus, angajatorii care vor angaja tineri aflaţi în dificultate şi confruntaţi cu riscul excluderii sociale, conform Legii 116 din 2002, şi care încheie cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă  Vaslui o convenţie, vor primi, pentru fiecare tânăr angajat, pe durata contractului de solidaritate,  salariul de bază stabilit la data angajării acestuia, dar nu mai mult de 75% din  salariul mediu net pe economie.

Lăsați un comentariu

*