Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Vaslui: O fată de 14 ani, în comă alcoolică din cauza unui pariu

O fată în vârstă de 14 ani, din municipiul Huşi, a ajuns în comă alcoolică la spital, vineri după-amiază, după ce a pus pariu cu doi prieteni că bea mai mult decât ei, medicii constatând, pe baza analizelor de laborator, că avea o alcoolemie de 2,19 la mie.

Potrivit medicilor Spitalului Municipal Huşi, fata de 14 ani a băut împreună cu doi prieteni, în urma unui pariu, o cantitate mai mare de vin într-o locaţie din municipiul Huşi.

Ulterior, adolescenta a acuzat o stare generală de rău şi, în scurt timp, a intrat în comă alcoolică. În consecinţă, unul dintre tinerii cu care fata a pus pariu că bea mai mult decât el a solicitat la numărul de urgenţă 112 intervenţia unei ambulanţe.

„Pacienta a fost adusă la spital cu ambulanţa, după ce ar fi băut doar două pahare cu vin cu doi băieţi cu care a pus pariu că bea mai mult decât ei. În urma analizelor de laborator, pe baza probelor de sânge recoltate, s-a stabilit că fata avea o alcoolemie de 2,19 la mie” a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX Spitalului Municipal Huşi, Lucia Rotaru.

Fata de 14 ani a fost stabilizată de către medicii din Huşi, urmând să fie supusă procedurii specifice persoanelor aflate în comă alcoolică.

Lăsați un comentariu

*