Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Simulare! Accident aviatic cu victime multiple, urmat de incendiu, pe Aeroportul Internaţional din Iaşi

Aeroportul Internaţional Iaşi anunţă pentru joi, 7 noiembrie, de la ora 10.00, un exerciţiu intitulat „Actiunile integrate ale I.S.U.J. Iasi in cooperare cu alte structuri locale pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident aviatic cu victime multiple, urmat de incendiu. Activarea Planului rosu de interventie”.

La acţiunea de simulare se va urmări viteza de reacţie a echipelor de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţie, SMURD, Serviciul de Ambulanţă, DSP.

Un alt obiectiv este acela deantrenare comună a instituţiilor şi  structurilor locale în vederea cunoaşterii responsabilităţilor şi modului de activare şi declanşare a Planului roşu de intervenţie în situaţia producerii evenimentelor cu victime multiple pe teritoriul judeţului Iaşi.

De asemenea, se va verifica modul de  acţiune şi capacitea de răspuns a structurilor responsabile de managementul intervenţiei în cazul producerii unor evenimente sau accidente aviatice, conform Planului operativ de intervenţie în caz de accident aviatic.

Lăsați un comentariu

*