Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Suleyman de Vaslui: făcea sex cu soţia, cu soacra şi cumnata!

Detalii incredibile ies la iveală în cazul bărbatului în vârstă de 34 de ani din Tăcuta, care şi-a violat cumnata bolnavă psihic. Sătenii sunt la curent de ani de zile cu grozăviile care se petrec în sânul acestei familii.

Oamenii spun că Gheorghe Ofileanu îşi viola nu doar cumnata, ci şi soacra. În plus, pentru că, ultima dată, femeia i-a refuzat avansurile, acesta a violat-o pe fiica ei. Poliţistul din sat, chemat de un vecin pentru a aplana scandalul din curtea lor, l-a găsit pe Ofileanu în pat cu fata de 23 de ani.

 

« E dezastru în familia asta. Eu o găsesc vinovată pe Elena, mama. Ea nu trebuia să tolereze aşa ceva. Nu dictează şi nu comentează ginerele la mine în bătătură. Cum să accepte să se culce cu bărbatul fiicei sale şi, deşi ştie că acesta se agaţă şi de fata mai mică, handicapată, nu cere ajutorul nimănui. Şi comunitatea are partea ei de vină.E adevărat ! Nu demult, eu am văzut fata asta bolnavă legată în curte, priponită ca un animal, în soare. Am sunat la autorităţi, dar când au venit acestea, nu au mai găsit fata legată şi nu au luat nicio măsură. A ajuns bătaia de joc a unui nenorocit ! Un copil bătut de soartă ! Nu este normal ce se întâmplă, iar pedepsele să fie mai aspre pentru violatori. Ăsta să stea în puşcărie până şi-a reveni din prostie, deşi doar din beţie te trezeşti. Cu prostia mori ! Păi când am auzit că a dat şeful de post peste el în casă, călare pe fata aia, mi s-a făcut rău ! », a spus Elena Savin, localnică.

 

Martor la întreaga scenă a fost un vecin, Victor Toma, care nu îşI poate reveni nici acum din şoc.

« A venit bunica asta şi mi-a zis că Gheorghiţă o bate pe fiică-sa, adică pe soacră, că o fugăreşte cu securea şi m-a rugat să anunţ poliţia. A venit şeful de post şi am mers cu el, ca martor. În casă, am dat peste cei doi în pielea goală, făceau acolo…Doamne, fereşte! Fata aia are 23 de ani, dar este un copil, nu vorbeşte, nu ştie nimic. E fără apărare ! Vai de steaua ei ! Cum l-a dus pe el mintea să se culce cu aşa o fiinţă, nu îmi dau seama ! El spunea că se culcă de şapte ani cu soacra, cu soţia are patru copii şi acum asta e gravidă iar…s-a culcat şi cu fata asta bolnavă, cumnată cum ar veni… Ce mai ?! Vine sfârşitul ! Aşa ceva e strigător la cer ! », a declarat Victor Toma.

 

Gheorghe Ofileanu şi-a recunoscut fapta, dar a pus totul pe seama faptului că era băut. A fost arestat preventiv pentru viol şI riscă zece ani de puşcărie.

 

Lăsați un comentariu

*