Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Bărbat înjunghiat în plină stradă de amantul soţiei

politie mortUn bărbat a fost înjunghiat cu un cuțit în plină stradă de amantul soției. Gheorghe Andruș, de 35 de ani, din Suceava  Agresiunea s-a petrecut în prezența fetiței de doar 10 ani  iar tatăl a fost înjunghiat în prezența micuței pe când încerca să o convingă să se întoarcă acasă.Bărbatul a fost lovit cu două cuțite iar victima s-a prăbușit în plină stradă iar cei doi suspecți au fugit.

Agresorul știa că o să fie căutat de bărbatul iubitei așa că era pregătit de scandal.
Soțul femeii , Gheorghe Andruș, susține că și-a luat fetița de mână și a mers în oraș să  caute pe femeie și să o convingă să vină acasă. Credea că dacă soția îl va vedea cu fiica atunci se va întoarce acasă.  Numai că amantul  acesteia nici nu a vrut să audă și s-a repezit asupra lui cu un cuțit.
„A vrut să mă omoare”,  spune victima.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, a spus că soțul femeii i-a cerut femeii să renunțe la relația  cu celălalt bărbat, dar acest lucru i-a cerut și bărbatului să renunțe la relația  cu soția lui  și femeia  se întoarcă acasă.
Între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Bărbatul l-a înjunghiat pe soțul femeii cu două cuțite,în timpul altercației,  victima a reușit să-i smulgă armele albe ca probă”, a spus Epureanu.
Martorii au fost cei care au sunat la 112 și au anunțat poliția si ambulanța.Victima a fost transportată la spital ,fiind diagnostica cu multiple plăgi pe brațe si semitorace.
Agresorul a fost căutat de jandarmi care l-au identificat într-un sat din apropierea Sucevei. Polițiștii au preluat dosarul, agresorul fiind acuzat de tentativă de omor. Oamenii legii ar putea acuza-o și pe femeie pentru complicitate la faptă.

Lăsați un comentariu

*